Marinerede sild
Anrettet med hjemmelavet karrysalat

Euro Kitch’s julesild
Stegt med mandler

Dildmarineret norsk laks
Serveret med cremet sennepssauce

Flæskesteg
Anrettet på hjemmekogt rødkål kogt med kanel og appelsin

Andesteg
Med æbler og svesker

Hønsesalat
Med æbler, asparges og sprød bacon

Hertil serveres rugbrød, franskbrød, smør og fedt

Brie og St. Clemens oste
Med druer og kiks

Den klassiske Ris a la mande
M/kirsebærsauce – hertil mandelgave

Pris pr. person v.
>40 personer 215,00
16-39 personer 225,00
<16 personer 235,00

Tilkøb til julebuffeterne (Priser pr. person)
Karrysild med æg og tomat, kr.15,00
Fiskefilet med remoulade og citron, kr.15,00
Mørbradbøf a la creme (svin), kr.35,00