EFTERÅRSMENU
Forretter
Græskarsuppe – med kokos, pocheret kylling, rød karry og hummersmør
Eller
Varmrøget Torsk – med Karl Johan mayo og sprød rugbrød
Mellemretter
Svampetoast – med parmesanchips og syltede tomater
Eller
Kammusling – med fennikel, tomatperler og skovsyre
Hovedretter
Kalvespidsbryst – med peber velouté, brændte løg, glaserede gulerødder og knuste kartofler med skud
Eller
Eye of round okse – med braiseret julesalat, portvinssky, kartoffelsouffle og ristede hasselnødder
Desserter
Citrus fromage – med sprød nøddebund, bagt marcipan og kandiserede hindbær
Eller
Bitter chokoladekage – med kiksebund, ingefær og passionsfrugtsirup
pris pr. cov. kr. 425,00 v/ min 25 cov.
Vigtigt: (Denne menu kræver tilkøb af kok til anretning, læs mere om det her)
Pris pr. Cov.
v/ minimum 25 personer- Vigtigt: (Denne menu kræver tilkøb af kok til anretning, læs mere om det her)
Send en forespørgsel
I samme genre:
Tapas sammen hver for sig
Til alle der ønsker og servere en anretning i portioner, hvor alle kan holde afstand og passe på hinanden.
3-retters sam-fejring hver for sig #spisudehjemme
Vi har udtænkt en lækker 3-retters menu som leveres i lige præcis det antal kuverter der er brug for! Menuen leveres lige til at at lune og anrette med et minimum af indsats fra jeres side.