EFTERÅRSMENU

Forretter
Græskarsuppe – med kokos, pocheret kylling, rød karry og hummersmør
Eller
Varmrøget Torsk – med Karl Johan mayo og sprød rugbrød

Mellemretter
Svampetoast – med parmesanchips og syltede tomater
Eller
Kammusling – med fennikel, tomatperler og skovsyre

Hovedretter
Kalvespidsbryst – med peber velouté, brændte løg, glaserede gulerødder og knuste kartofler med skud
Eller
Eye of round okse – med braiseret julesalat, portvinssky, kartoffelsouffle og ristede hasselnødder

Desserter
Citrus fromage – med sprød nøddebund, bagt marcipan og kandiserede hindbær
Eller
Bitter chokoladekage – med kiksebund, ingefær og passionsfrugtsirup

pris pr. cov. kr. 425,00 v/ min 25 cov.

Vigtigt: (Denne menu kræver tilkøb af kok til anretning, læs mere om det her)

Send en forespørgsel

    Hvad er:

    I samme genre:

    Tapas sammen hver for sig

    Tapas sammen hver for sig

    Til alle der ønsker og servere en anretning i portioner, hvor alle kan holde afstand og passe på hinanden.