SOMMER BRYLLUPSMENU
Forretter
Rimmet laks – med agurk, radise, pisket ymer og sprød rug
Eller
Seranoskinke – med ramsløgsemulsion, vagtelæg, brændt porre og trøffelolie
Mellemretter
Spinatvaffel – med hellefisktatar, mango og langtidsbagt cherrytomat
Eller
Grillede asparges – med sauce mousseline og søkogte rejer
Hovedretter
Kalvemedaillon – med sky med skank , broccoli asparges, grønne ærter og gulerod
Eller
Unghane – med ristede majs, syltede løg og persillesky
Desserter
Jordbær symfoni – med hvid chokolade og myntesirup
Eller
Chokoladefondant – med lakridssyltet æble, vanlijeflødeis og romersk kamille
pris pr. cov. kr. 425,00 v/ min 25 cov.
Vigtigt: (Denne menu kræver tilkøb af kok til anretning, læs mere om det her)
Pris pr. Cov.
v/ minimum 25 personer- Vigtigt: (Denne menu kræver tilkøb af kok til anretning, læs mere om det her)
Send en forespørgsel
I samme genre:
Italiensk Buffet
Vores Italienske Buffet er en sikker vinder. Lækker Italiensk Buffet med masser af velsmag – Lige til at sætte på bordet og gøre alle gæster glade.
Mad til Receptioner
Vi kan arrangere alle former for receptioner og vi har altid mad der passer til.