SOMMER BRYLLUPSMENU
Forretter
Rimmet laks – med agurk, radise, pisket ymer og sprød rug
Eller
Seranoskinke – med ramsløgsemulsion, vagtelæg, brændt porre og trøffelolie
Mellemretter
Spinatvaffel – med hellefisktatar, mango og langtidsbagt cherrytomat
Eller
Grillede asparges – med sauce mousseline og søkogte rejer
Hovedretter
Kalvemedaillon – med sky med skank , broccoli asparges, grønne ærter og gulerod
Eller
Unghane – med ristede majs, syltede løg og persillesky
Desserter
Jordbær symfoni – med hvid chokolade og myntesirup
Eller
Chokoladefondant – med lakridssyltet æble, vanlijeflødeis og romersk kamille
pris pr. cov. kr. 425,00 v/ min 25 cov.
Vigtigt: (Denne menu kræver tilkøb af kok til anretning, læs mere om det her)
Pris pr. Cov.
v/ minimum 25 personer- Vigtigt: (Denne menu kræver tilkøb af kok til anretning, læs mere om det her)
Send en forespørgsel
I samme genre:
Nytårsmenuen 2024/25
Vi har sammensat en uforglemmelig 4 retters menu, designet til at gøre din nytårsaften helt speciel.
Italiensk Buffet
Vores Italienske Buffet er en sikker vinder. Lækker Italiensk Buffet med masser af velsmag – Lige til at sætte på bordet og gøre alle gæster glade.
Mad til Receptioner
Vi kan arrangere alle former for receptioner og vi har altid mad der passer til.
Frokostbuffet
Klassisk frokost med både sild og lun leverpostej.