SOMMER BRYLLUPSMENU

Forretter

Rimmet laks – med agurk, radise, pisket ymer og sprød rug

Eller

Seranoskinke – med ramsløgsemulsion, vagtelæg, brændt porre og trøffelolie

Mellemretter

Spinatvaffel – med hellefisktatar, mango og langtidsbagt cherrytomat

Eller

Grillede asparges – med sauce mousseline og søkogte rejer

Hovedretter

Kalvemedaillon – med sky med skank , broccoli asparges, grønne ærter og gulerod

Eller

Unghane – med ristede majs, syltede løg og persillesky

Desserter

Jordbær symfoni – med hvid chokolade og myntesirup

Eller

Chokoladefondant – med lakridssyltet æble, vanlijeflødeis og romersk kamille

pris pr. cov. kr. 425,00 v/ min 25 cov.

Vigtigt: (Denne menu kræver tilkøb af kok til anretning, læs mere om det her)

Send en forespørgsel

    Hvad er:

    I samme genre:

    Tapas sammen hver for sig

    Tapas sammen hver for sig

    Til alle der ønsker og servere en anretning i portioner, hvor alle kan holde afstand og passe på hinanden.

    Italiensk Buffet

    Italiensk Buffet

    Vores Italienske Buffet er en sikker vinder. Lækker Italiensk Buffet med masser af velsmag – Lige til at sætte på bordet og gøre alle gæster glade.