SOMMER BRYLLUPSMENU

Forretter

Rimmet laks – med agurk, radise, pisket ymer og sprød rug

Eller

Seranoskinke – med ramsløgsemulsion, vagtelæg, brændt porre og trøffelolie

Mellemretter

Spinatvaffel – med hellefisktatar, mango og langtidsbagt cherrytomat

Eller

Grillede asparges – med sauce mousseline og søkogte rejer

Hovedretter

Kalvemedaillon – med sky med skank , broccoli asparges, grønne ærter og gulerod

Eller

Unghane – med ristede majs, syltede løg og persillesky

Desserter

Jordbær symfoni – med hvid chokolade og myntesirup

Eller

Chokoladefondant – med lakridssyltet æble, vanlijeflødeis og romersk kamille

pris pr. cov. kr. 425,00 v/ min 25 cov.

Vigtigt: (Denne menu kræver tilkøb af kok til anretning, læs mere om det her)

Send en forespørgsel

    Hvad er:

    I samme genre:

    Nytårsmenuen 2024/25

    Nytårsmenuen 2024/25

    Vi har sammensat en uforglemmelig 4 retters menu, designet til at gøre din nytårsaften helt speciel.

    Italiensk Buffet

    Italiensk Buffet

    Vores Italienske Buffet er en sikker vinder. Lækker Italiensk Buffet med masser af velsmag – Lige til at sætte på bordet og gøre alle gæster glade.

    Mad til Receptioner

    Mad til Receptioner

    Vi kan arrangere alle former for receptioner og vi har altid mad der passer til.

    Frokostbuffet

    Frokostbuffet

    Klassisk frokost med både sild og lun leverpostej.